Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

Jaké hovězí vybrat,aby jste si pochutnali?

0.0
Jaké hovězí vybrat,aby jste si pochutnali?

Potřebné ingredience

HOVĚZÍ MASO

Postup přípravy

VAŘENÍ A DUŠENÍ----------PŘEDNÍ MASO:podplečí,krk,hrudí,bok s kostí i bez kosti

PEČENÍ A SMAŽENÍ----------ZADNÍ MASO:plec , vrchní nebo spodní šál

NEJKVALITNĚJŠÍ ÚPRAVY----------------roštěnec,svíčková
(STEAKY,TATARSKÝ BIFTEK)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ssonda 1. 3. 2009, 14:10
*-)já mylím že roštěnec a svíčková nejsou nejnáročnější na úpravu.Vždyť to je to nekvalitnější maso které se připravuje většinou na minutky a tady je tepelná úprava rychlejší než třeba u předního. A hovězí se na smažení moc nepoužívá. (hello) (hello) (hello) (hello)
Bylinka1 31. 10. 2009, 23:24
@ssonda ...přesně to smažení mě taky zarazilo :^).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie