(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Jaké hovězí vybrat,aby jste si pochutnali?
Potřebné ingredience
HOVĚZÍ MASO
Postup přípravy
VAŘENÍ A DUŠENÍ----------PŘEDNÍ MASO:podplečí,krk,hrudí,bok s kostí i bez kosti
PEČENÍ A SMAŽENÍ----------ZADNÍ MASO:plec , vrchní nebo spodní šál
NEJKVALITNĚJŠÍ ÚPRAVY----------------roštěnec,svíčková
(STEAKY,TATARSKÝ BIFTEK)
PEČENÍ A SMAŽENÍ----------ZADNÍ MASO:plec , vrchní nebo spodní šál
NEJKVALITNĚJŠÍ ÚPRAVY----------------roštěnec,svíčková
(STEAKY,TATARSKÝ BIFTEK)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ssonda
(upraveno)
1. 3. 2009, 14:10
já mylím že roštěnec a svíčková nejsou nejnáročnější na úpravu.Vždyť to je to nekvalitnější maso které se připravuje většinou na minutky a tady je tepelná úprava rychlejší než třeba u předního. A hovězí se na smažení moc nepoužívá.
Bylinka1
(upraveno)
31. 10. 2009, 23:24
@ssonda
...přesně to smažení mě taky zarazilo .